Artikler  Video  Mer   Events  Spots   Wiki
Annonse
Norsk English

Den nye skateparken i Vinstra

Folk i alle aldre koste seg i det fine været når den nye skateparken på Vinstra ble åpnet i helgen.

Ordfører i Nord Fron Kommune Rune Støstad åpner den nye skateparken i Kåja Aktivitetspark på Vinstra. Bilde: Fron Thrasher Team


Skrevet av: Tommy Jørgensen
Publisert: 7/8/2020 | Oppdatert: 7/9/2020


Lørdag åpnet den nye betong-skateparken i Vinstra. Med fint vær kunne folk i alle aldre kose seg i det som må være Gudbrandsdalens flotteste anlegg og betongpark for rulleaktiviteter, og besøkende fra hele Innlandet hadde tatt turen. Snowboard-stjernen Marcus Kleveland fra Dombås, som også er en meget habil skater, var en av de mange som boltret seg i praktanlegget til stor glede for unge fans.Før han klippet snoren holdt ordfører Rune Støstad en åpningstale, der han blant annet snakket om hvor viktig det er med engasjement og dugnadsinnsats, spesielt i små bygder. Og det er nettopp takket være ildsjelene i Fron Thrasher Team at dette prosjektet nå har kommet i mål. Det har blitt mange søknader og sene kvelder for pådriverne Marita Skogstad Brandvold, Stig Skogstad Brandvold, Mette Stigen og Terje Vik.

Fron Thrasher Team er en brettklubb med lek og morro i fokus både sommer og vinter. Styret i organisasjonen er en gjeng med gamle skateboardere og brettkjørere, som nå har videreført denne gleden til sine barn.

    Les mer: Fron Thrasher Team


Skateparken som kostet fire millioner kroner å bygge, er finansiert gjennom et spleiselag mellom kommunen, fylket, Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DnB, Sparebank1 Gudbrandsdal og flere lokale aktører. Parken ble bygd av den lokal enrepenøren AHSCO og Betongpark, og det har også vært mange som har bidratt med en formidabel dugnadsinnsats.

Sagnfiguren Peer Gynt fra Gudbrandsdalen er særlig kjent gjennom Henrik Ibsens stykke med samme navn, og ettersom Nord-Fron er en del av Peer Gynts rike finner man i skateparken et element som er utformet som en Peer Gynt bok. Streetområdet har i tillegg quarterpipe, banks, bumps, benker, rails og mer, og parken har også en slags kidney bowl med en dypere del og et par hips.

Den nye skateparken er en del av Kåja Aktivitspark, og ligger rett ved siden av minirampen som lå der fra før. Parken er åpen for alle og det oppfordres til bruk av sikkerhetsutstyr og GOD oppførsel i parken og området rundt.

    Les mer: Kåja Skatepark


Den nye skateparken i Vinstra med bowl og street. Bilde: Fron Thrasher Team
   
 Kåja Skatepark 
         #spotartikler 
         #norge 


Bidra


KommentarerAnnonse


Relaterte artikler
Illustrasjonsbilde.
Den nye skateparken i Vinstra

Folk i alle aldre koste seg i det fine været når den nye skateparken på Vinstra ble åpnet i helgen.

Illustrasjonsbilde.
Flere bilder fra åpningen av skateparken på Vinstra

Flere bilder fra åpningen av skateparken i Vinstra.

Illustrasjonsbilde.
Bilder fra åpningen av skateparken på Vinstra

Her er noen bilder fra åpningen av den nye skateparken på Kåja i Vinstra.


Illustrasjonsbilde.
Video fra åpningen av skateparken i Vinstra

Se en edit fra åpningen av den nye betong skateparken i Vinstra.

Illustrasjonsbilde.
Vinstra åpnet skatepark til fire millioner kroner

Fron Trasher Team har jobbet hardt for å få til et nytt fritidstilbud for barn og unge.

Illustrasjonsbilde.
Åpning av Kåja Aktivitetspark

Nye Kåja Aktivitetspark i Vinstra blir offisielt åpet Lørdag 4. juli kl 15:00.


Illustrasjonsbilde.
Skateparken i Kåja begynner å ta form

Den nye skateparken står snart klar til bruk i Kåja. Nå er det lange dager med dugnad som gjelder for å ferdigstille prosjektet.

Illustrasjonsbilde.
Nå starter arbeidet med ny og moderne skatepark i Kåja

Tegningene til den planlagte skateparken i Kåja er klare. Byggestart ventes neste uke.

Illustrasjonsbilde.
Fikk flere hundre tusen i støtte til skatepark

Det kom to jubelbrøl fra Marita Skogstad Brandvold og Mette Stigen da de fikk overlevert en sjekk fra Gjensidigestiftelsen.


Illustrasjonsbilde.
Backflip og ollie i bunad

Noen har sikkert sett forespørsler etter bunader til utlåns den siste tida. Snart ser du resultatet, i en norgesreklame, produsert i Midtdalen.

Illustrasjonsbilde.
Ny rampe bygger nytt skateboardmiljø

Fron trasher team ønsker å skape et lavterskelmiljø for skatere. Ny rampe er på plass og målet er å bygge en skatepark i betong.

Illustrasjonsbilde.
Ny miniramp på Vinstra

Front Thrasher Team har flyttet minirampen fra Gålå til idrettsparken i Vinstra, og håper å realisere en større betongpark etterhvert.Annonse