Artikler  Video  Mer   Events  Spots   Wiki

Personvern

Brettstedet tar personvernet til sine besøkende på alvor. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om når informasjon samles inn, hvilken informasjon som samles inn, og hvordan den brukes.


Besøk på Brettstedet

Hvordan håndterer Brettstedet informasjon i forbindelse med besøk på nettsiden?


Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Brettstedet bruker informasjonskapsler til to formål.

Du finner mer informasjon, samt en detaljert oversikt over informasjonskapsler som er i bruk på brettstedet.no, i vår cookieerklæring.


Rangeringer

Når brukere legger inn rangeringer i for eksempel spotguiden, blir en kryptert streng basert på identifiserbar identifikasjon lagret i en periode for å forhindre misbruk av tjenesten, og blir rutinemessig slettet når den ikke lengre er nødvendig.


Kontaktskjema

Informasjon som sendes oss gjennom tips oss, kontakt oss, og andre skjema blir lagret for å kunne spore opprinnelsen ved behov.


Konkurranser

Informasjon som sendes oss i forbindelse med konkurranser og lignende brukes kun til å kontakte eventuelle vinnere, og slettes etter at konkurransen er avsluttet.